Lediga tjänster

Utvecklingsingenjör till EUC!

Företagsinformation
ElektronikUtvecklingsCenter i Västra Götaland, EUC, är en ekonomisk förening med 15 medlemsföretag. Vår verksamhet ligger i Kvänum i Vara kommun. EUC agerar som en gemensam utvecklingsavdelning inom elektronik och programvaruutveckling samt mekanisk konstruktion. Vårt uppdrag är att förse medlemsföretagens projekt och organisationer med kompetens och resurser i såväl daglig verksamhet som för teknikutveckling.

Tjänstebeskrivning
I vårt arbete inom elektronikkonstruktion jobbar vi hela vägen från specifikation till kompletta tillverkningsunderlag. För schemaritning och mönsterkortslayout använder vi företrädesvis Altium Designer. Hos oss kommer du arbeta i en kreativ och prestigelös miljö som präglas av hög kompetens och integritet. Vi är i ständig utveckling och har en stor bredd i våra projekt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen inom elektronik eller motsvarande, arbetslivserfarenhet är meriterande men inget krav. Du besitter ett stort tekniskt intresse, förmåga att snabbt sätta dig in i nya tekniska metoder och klarar av att självständigt driva egna elektronikutvecklingsprojekt. Det är även meriterande om du har erfarenhet av effektelektronik eller fordonselektronik med kännedom om ISO 26262. Som person är du lösningsfokuserad och har ett kreativt tankesätt. Då du kommer ha en nära kontakt med våra uppdragsgivare krävs det har du har en hög social kompetens samt god kommunikativ förmåga, du behöver även behärska det engelska språket.

Krav
B-körkort + tillgång till bil
Svenska & engelska, tal och skrift
Högskoleexamen i elektronik eller motsvarande

Kontaktperson(er)

Thomas Gustavsson

thomas.gustavsson@premier.se

0724-024660

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Kvänum

Publiceringsdatum

26 September 2017

 

Sök jobbet

All Rights Reserved.

UA-56639824-1