Referenser

Här kan du se några exempel på uppdrag vi har utfört de senaste åren.

tornum-logo

IDC – Intelligent Dryer Control
Styrsystem för kontinuerliga spannmålstorkar som kombinerar energieffektivitet och användarvänlighet. EUC ansvarar för mjukvaran och sensorelektroniken.


swegon

Till Swegon AB levererar vi tjänster inom hård- och mjukvarutest, programmering samt framtagande av tekniska specifikationer.

 


Industrispår

Externt uppdrag
Utveckling av akustisk trafiksignalenhet för järnvägsövergångar. Systemet är helt elektroniskt och skall ersätta de gamla mekaniska ljudsignalerna.

asko

Mjukvara i diskmaskiner
EUC har utvecklat programvaran i Asko Cylindas diskmaskinserier.

Kommunikationsgränssnitt
Utveckling av kommunikationsgränssnitt för anslutning av Askos tvättmaskiner och torktumlare till bokningssystem.


A•monitor
Utveckling av elektronisk manometer för Absolents filterenheter.

FilterMist Service Indicator
Framtagande av enhet för elektrisk filterövervakning.


Viktorvag

Vågsystem LSV4000
Ett webbaserat identifierings- och inrapporteringssystem för dynamiska fordonsvågar.

Så här tycker några av våra samarbetspartners:

Jan Berntsson, Utvecklingschef Absolent AB

”Absolent stod för några år sedan inför ett teknikskifte. Den tidigare helt manuella och mekaniska tryckövervakningen av våra filter skulle ersättas med en elektronisk övervakning med framtida möjlighet till fjärrövervakning. Vi fann då att EUC erbjöd just den kompetensförsörjning som vi letade efter. EUC är därför sedan 2007 Absolents elektronikavdelning. Detta har hittills resulterat i två nya produkter som är i produktion och en som är under utveckling och vi är mycket nöjda med EUC:s insatser i projekten.”

Mattias Stensson, Manager Mechanical Design Flexenclosure AB

”EUC har kommit in och bidragit på ett utmärkt sätt i våra projekt. En kombination av 3D-modulering (Inventor), ta fram produktionsunderlag och hitta tekniska lösningar har ingått i de uppdrag EUC utfört åt oss på Flexenclosure. Att EUC:s personal snabbt levererat resultat och samarbetat med såväl vårt designteam som vår produktionspersonal har fungerat väldigt bra är mycket viktigt för oss som medlem i EUC”.

All Rights Reserved.

UA-56639824-1